Skal familien eller kollegaerne forkæles til julefesten med noget knap så traditionel og lækkert, så skal i da prøve denne smagfulde 4 retters julemenu
Forret
Jomfruhummer med jordskokker i teksture, baerii caviar, brunet smør vinaigrette med hasselnødder
Mellemret
Koldpocheret færøsk laks med appelsin, fennikelcrudite, puffede tapioka og asiatiske skud
Hovedret
Fransk land and med braiseret julesalat, syltet bøgehatte, 5-spice og andesky med asier.
Dessert
Chokolade ganache med praline, romsyltet svesker, honning iscreme og aromatisk olie
395kr per person “minimum 10 kuverter”
Bestil nu på kontakt@ohavskokkenet.dk
Julefrokost menu kan bestilles fra den 5 november til den 18 december
Derudover medfølger brød bagt på havre og øl & pisket smør med havsalt
Med menuerne vil der være en kyndig brugsanvisning, der beskriver, hvordan maden færdig tilberedes og anrettes.
Ved større selskaber “min. 25 kuverter” kan der tilkøbes en kok med til at anrette maden
Det er desværre ikke muligt at tage hensyn til allergier og specialkost