Gourmetmenu uge 44

kr.350,00

Tilkøb

Gourmetmenuen Uge 44

Forret

Røget laks fra kerteminde med æble, peberrod, bitre salater, maltjord og friske urter

Hertil friskbagt brød

Hovedret

Okse med saltbagt skalotteløg, pommes anna, bok choy, shitake svampe og rødvins sauce

Dessert

Variation over havtorn med hvid chokolade og saftig gulerodskage

 

Detaljer
*Salget lukker tirsdag den 1.november kl. 20.00
*Menuen afhentes fredag mellem kl. 15.00 & 17.00 og lørdag mellem kl 11.00 & 12.00 på Bjerrebyvej 24
*Bestilling er bindende og kan afbestilles senest om tirsdagen kl 20
Det er desværre ikke muligt at tage hensyn til allergener og specielle kost
Begrænset antal, da jeg gerne vil mindske madspild, så bestil i god tid

Ikke på lager

Tilkøb