Gourmetmenu uge 10

kr.350,00

Tilkøb

Gourmetmenuen Uge 10

 

Forret

Koldpocheret laks med kold musling bisque, fennikel, gule beder og friske urter

Hertil friskbagt brød

Hovedret

Svampefarseret perlehøne med kejserhatte, perlebygs risotto, skorzonerrødder, palmekål og sky med fermenteret hvidløg

Dessert

Hvid chokolade med kokosnød, tapioka perler, mango & mynte

 

Detaljer
*Salget lukker onsdag den 8.marts kl. 20.00
*Menuen afhentes fredag mellem kl. 15.00 & 17.00 og lørdag mellem kl 11.00 & 12.00 på Bjerrebyvej 24
*Bestilling er bindende og kan afbestilles senest om onsdagen kl 20
Det er desværre ikke muligt at tage hensyn til allergener og specielle kost
Begrænset antal, da jeg gerne vil mindske madspild, så bestil i god tid

Ikke på lager

Tilkøb