kr.575,00
Sprød belgisk vaffel med hr. Nielsen skinke og trøffelcreme
Knasende svampe chips med estragon mayo
Ristet soya mandler
Jordskok panna cotta med Rømø rejer, syltet grønne stikkelsbær, dild olie, jordskok chips og friske urter
Pighvar med trøffel, syltet pære, bøgehatte og pighvar bisque tilsmagt med champagne og små friske ærteskud
Græsfodret hereford oksefilet med farseret morkel, pastinak pure, syrlige boretaneløg, pommes rösti med timian og Henrykt fra mammen, hertil en kraftig oksesauce med fermenteret sort peber
Hvid chokolade i herlighed med blodappelsin, ristet cashewnødder, vanilje og lime
Der medfølger friskbagt brød og pisket smør, samt en overskuelig guide med billeder til hvordan maden skal færdigtilberedes og anrettes
Nytårsmenuen hentes den 31. december mellem klokken 11 & 14 på Bjerrebyvej 24, 5700 Svendborg
Det er desværre ikke muligt at tage hensyn til specialkost
Seneste bestilling samt afbestilling er den 26. december kl 20.00