Nytårsmenu

DKK475,00

Tilkøb

Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?

Nytårsmenu ud af huset til hele det fynske land

Vil du hellere bruge tiden med dine gæster, end at tilbringe hele dagen og aftnen i køkkenet med røg og stress, så skal du have din nytårsmenu fra Øhavskøkkenet! Menuen kræver minimum indsats i køkkenet, så du kan bruge tiden sammen med dine gæster og kommer i bionedbrydelig emballage for at skåne vores natur! Dette års nytårsmenu forener igen min kærlighed for det nordiske og asiatiske køkken, så forvent et nytårsknald af smage!

Snacks

Ristet mandler med miso – Vagtel æg med fermenteret sort peber mayo – Fru. Nielsen skinke – Fuglelever mousse med fynsk brændevin

Forret

Kammusling i egen skal med yuzu vinaigrette, grøn melon, kinaradise, asiatiske urter og blomster

Mellemret

Dashi marineret laks med rødbede i mange afskygninger, micro grønt, æblekaviar og crunch på tang og boghvedekerner

Hertil brød på havre og øl med luftigt rødbede smør

Hovedret

Okse striploin fra angus kvæg på græs med karamelliseret løg, saltbagt selleri, vinterkål og trøffelsauce med oksehaler & syltet bøgehatte

Dessert

Vahlrona waina 35% panna cotta med mangosorbet fra gelato italia, passionsfrugt og pekannødder

Info:
Salget lukker søndag d. 26. december kl. 18.00 “eller når udsolgt”
Fra d. 26. december vil det ikke være muligt at ændre i bestillinger.

Afhentning fredag den 31. december mellem kl. 11.00 – 14.00 på bjerrebyvej 24

Det er desværre ikke muligt at tage hensyn til allergier og specialkost

Obs. Med forbehold for ændringer

Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse inde 1 dag, så tjek spamfilter da den godt kan ende der 🙂

Tilkøb

Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?