Nytårsmenu

kr.500,00

Tilkøb

Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?

Nytårsmenu

Vil du hellere bruge tiden med dine gæster, end at tilbringe hele dagen i køkkenet med røg og stress, så skal du have din nytårsmenu fra Øhavskøkkenet! Menuen kræver minimum indsats i køkkenet og kommer i bionedbrydelig emballage for at skåne vores natur! Dette års nytårsmenu forener min kærlighed for det nordiske, det vilde og det asiatiske køkken, så forvent et nytårsknald af smage!

Snacks

Ristet saltmandler med tang

Nordisk Coppa med sprøde maltstænger

Brandade på luftig chips og grøn østersemulsion

Forret

Koldpocheret kammusling og torsk med skilt musling bisque, syltet gule beder med safran og appelsin, fennikel crudite og små urter

Mellemret

Miso braiseret svinekæbe med en umamibombe af svampebouillon, sorte trompethatte, sprøde kerner, glaskål og asiatiske urter

Hovedret

Rosastegt krondyrfilet og rilette af kølle med butternut squash, brændte løgskaller, grønkål og aromatisk vildt sauce med lang peber

Dessert

Mælkechokolade crémeux med karamelliseret æblekompot, hasselnød is, karamel sauce på æble brændevin og sprød nøddetuille

Det med småt

Minimum 2 kuverter

Der medfølger friskbagt brød og pisket brunet smør, samt en overskuelig guide med billeder til hvordan maden skal færdigtilberedes og anrettes

Nytårsmenuen hentes den 31. december mellem klokken 11 & 14 på Bjerrebyvej 24, 5700 Svendborg

Det er desværre ikke muligt at tage hensyn til specialkost

Seneste bestilling samt afbestilling er den 26. december kl 20.00

 

 

Tilkøb

Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?