Nytårsmenu

kr.575,00

Tilkøb

Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?

Nytårsmenu 2024

Vil du hellere bruge tiden med dine gæster, end at tilbringe hele dagen i køkkenet med røg og stress, så skal du have din nytårsmenu fra Øhavskøkkenet! Menuen kræver minimum indsats i køkkenet og er lige til at gå til med den medfølgende guide. Dette års nytårsmenu forener min kærlighed for det nordisk køkken tilsat lidt af det ekstra gode, så forvent et nytårsknald af smage! 

 

Snacks

Sprød belgisk vaffel med hr. Nielsen skinke og trøffelcreme

Knasende svampe chips med estragon mayo

Ristet soya mandler

Forret

Jordskok panna cotta med Rømø rejer, syltet grønne stikkelsbær, dild olie, jordskok chips og friske urter

Mellemret

Pighvar med trøffel, syltet pære, bøgehatte og pighvar bisque tilsmagt med champagne og små friske ærteskud

Hovedret

Græsfodret hereford oksefilet med farseret morkel, pastinak pure, syrlige boretaneløg, pommes rösti med timian og Henrykt fra mammen, hertil en kraftig oksesauce med fermenteret sort peber

Dessert

Hvid chokolade i herlighed med blodappelsin, ristet cashewnødder, vanilje og lime

Det med småt

Der medfølger friskbagt brød og pisket smør, samt en overskuelig guide med billeder til hvordan maden skal færdigtilberedes og anrettes

Nytårsmenuen hentes den 31. december mellem klokken 11 & 14 på Bjerrebyvej 24, 5700 Svendborg

Det er desværre ikke muligt at tage hensyn til specialkost

Seneste bestilling samt afbestilling er den 26. december kl 20.00

Tilkøb

Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?