Juleaften gjort nemt!

kr.275,00

Tilkøb

Slip for julestress og lad Øhavskøkkenet fylde dit hjem med duften af juleaftens mad i stedet for 🙂 Jeg har sammensat en ekstra lækker juleaften menu, med de lækreste franske ænder fra Chapon Bressan i Bourgogne området. Hjemmelavet andesauce på andefond og fløde, langtidssimret rødkål med varme krydderier og portvin, små kartofler lige klar til at vende i en lækker karamelglace, kartofler fra Tåsinge grønt og selvfølgelig hjemmelavet ris a la mande, samt min aromatiske kirsebær sauce med ægte vanilje
*
Det hele er klar til at varme og serveres
*
Afhentes den 23.december mellem kl 10-12
*
Fransk fritgående landand med svesker og æbler
Cremet flødefed andesauce
Hjemmelavet aromatisk rødkål
Små kartofler med karamelglace
Kogeklar kartofler
Ris a la mande med min egen kirsebær sauce og 1 mandel til at gemme

Tilkøb