Videre til indhold
Øhavskøkkenet
Dining de luxe
Forside
Produkter
Gourmet To Go
Gourmet To Go April
Gourmet To Go Maj
PÅSKEFROKOST 2025
Nordisk Tapas
Bryllup & Fest
Caviar Menu
Om Øhavskøkkenet
Kontakt
Menu
Forside
Produkter
Gourmet To Go
Gourmet To Go April
Gourmet To Go Maj
PÅSKEFROKOST 2025
Nordisk Tapas
Bryllup & Fest
Caviar Menu
Om Øhavskøkkenet
Kontakt
kr.
0,00
0
Kurv
Gourmet To Go Maj
kr.
375,00
Tilkøb
Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?
3 danske gårdoste med lækkerier! 1 kuvert Gourmet
kr.
85,00
3 danske gårdoste med lækkerier! 1 kuvert Gourmet antal
Tilføj til kurv
Maj Menu
Tilgængelig til bestilling fredag og lørdag i uge 19 – 21 og 22
Forret
Koldpocheret laks med marineret nye kartofler, friske ærter, rygeost sauce, spæde salater, radiser og friske urter
Hertil friskbagt brød og smør
Hovedret
Teres major med små nye gulerødder, cremet kartoffelmos, forårsløg, shitake svampe og madeira sauce med røget marv
Dessert
Citron verbena
panna cotta med jordbær i variation og sprøde financier
Med forbehold for ændringer og udsolgt
Der medfølger en guide til hvordan man anretter og tilbereder det sidste af menuen
Pris kr. 375 pr. kuvert
Min. 2 kuverter
DATO
Vælg en mulighed
UGE 19
UGE 21
UGE 22
Ryd
Gourmet To Go Maj antal
Tilføj til kurv
Tilkøb
Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?
3 danske gårdoste med lækkerier! 1 kuvert Gourmet
kr.
85,00
3 danske gårdoste med lækkerier! 1 kuvert Gourmet antal
Tilføj til kurv