Gourmet To Go Maj

kr.325,00

Tilkøb

Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?

Maj Menu

Tilgængelig til bestilling den 3 – 4 – 10 – 11 – 17 – 18 – 24 – 25 – 31. Maj & 1. Juni
Forret
Koldpocheret laks med grønne asparges, peberrodsfløde, marineret nye kartofler, spæde salater, radiser og friske urter
Hertil friskbagt brød og smør
Hovedret
Vagtel ballotine med ærter i variation, små gulerødder, kejserhatte og trøffelsauce
Dessert
Kokos panna cotta med jordbær i variation, spansk kørvel, peanut kage og sprøde kokosflager
Med forbehold for ændringer og udsolgt
Der medfølger en guide til hvordan man anretter og tilbereder det sidste af menuen
Pris kr. 325 pr. kuvert
Min. 2 kuverter

Tilkøb

Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?