Gourmet To Go Marts

kr.375,00

Tilkøb

Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?

Marts Menu

Tilgængelig til bestilling i uge 10 – 11 – 12 – 13
Forret
Stenbiderrogn på sprød vaffel med pocheret øko hønseæg, skilt musling sauce, dild komprimeret agurk og friske urter
Hertil friskbagt brød og smør
Hovedret
Farseret kyllingebryst fra Hopballe med svampe lasagne, balsamicoløg og estragonsauce med sorte trompethatte
Dessert
Blodappelsin med hvid chokolade panna cotta, vanilje, lime og cashewnødder

 

Med forbehold for ændringer og udsolgt
Der vælges fredag eller lørdag ved kassen
Pris kr. 375 pr. kuvert
Min. 2 kuverter
Salget lukker onsdag kl 20.00 “eller før ved udsolgt” samt sidste mulighed for afbestilling
Der medfølger en guide til hvordan man anretter og tilbereder det sidste af menuen

Tilkøb

Skal du have vin, champagne eller kaviar til din nytårsmenu?